Další zrcadlovka
Taaakže nachystejte si:
10 g želatiny
60 g studené vody
150 g glukózového sirupu
150 g kryst. cukru
75 g vody
100 g kondenzovaného mléka
150 g bílé čoko polevy
barva
Želatinu rozpusťte ve studené vodě.
Cukr, glukózový sirup a voda .... svařit v hrnci a vyjměte z tepla.
Nyní přidejte želatinu a kondenzované mléko.
Poté cukr rozpusťe ve vlažné vodě a přidejte ke zbytku.
Nakonec mixér.
Obarvěte podle své nálady barvivem do potravin. Pokud barvy zcela nezmícháte, během zasklení vzniká mramorový efekt (pruhy).
Když glazura dosáhla teploty 35 ° C, je připravena k dalšímu zpracování. Dejte dort na mřížku a nalijte glazuru, glazura okamžitě přilne a roztírá se. Nyní nechte dort okapat a pak znovu vychladnout. :-)